workshops, cursussen & coaching

Het plezier van schrijven delen!

Workshop Schrijven bij verlies en rouw 
Schrijven vanuit je hart over je verlies kan  inzicht en ordening geven aan de wirwar van gevoelens en gedachten.
Info & aanmelden: marjon@weijzen.nl
Schrijfcursus Geschreven portret
Ieder mens bevat een schat aan herinneringen. Hoe ontsluiten we die schat? En hoe schrijven we er boeiende verhalen over? U schrijft uw eigen verhaal, of dat van een familielid, of dorpsgenoot. U kunt ook werken aan uw eigen project. Schrijven in een groep inspireert! Data en locatie: op aanvraag. Info & aanmelden: marjon@weijzen.nl
Cursus Persoonlijk woord voor elke leerling
Voor elke leerling een kort, passend, persoonlijk en motiverend woordje leren formuleren. Origineel en snel.
Voor: docenten. Een dag (9.15 -16.45 uur); 8-12 deelnemers; 295 €. Inclusief koffie, thee, lunch, cursusmateriaal en certificaat. Data en locatie: op aanvraag. Info & aanmelden: marjon@weijzen.nl.
Cursus Levensverhaal, (familie)portret
Voor beginnende en gevorderde schrijvers die hun levensverhaal willen schrijven, of andere (auto)biografische teksten.  Een levensverhaal is een mooie manier om terug te blikken op een leven, om wetenswaardigheden vast te leggen voor het nageslacht en vormt een bron van plezier voor lezer en schrijver.
Het is een cursus met gezamenlijke oefeningen en veel individuele aandacht. Het delen van elkaars verhalen mag, maar hoeft niet. We werken met oefeningen om herinneringen op te halen en met veel schrijfoefeningen.
6 x 2 uur, 8-12 deelnemers, 150€, incl. koffie/thee en lesmateriaal. Data & locatie: op aanvraag. Info & aanmelden: marjon@weijzen.nl
Tweedaagse training In memoriam schrijven 8-12 deelnemers.  Data & locatie: op aanvraag. Info & aanmelden: www.gaandeweguitvaarteducatie.nl.
Klinkende woorden bij afscheid 8-12 deelnemers. Data & locatie: op aanvraag. Info & aanmelden: www.gaandeweguitvaarteducatie.nl.
Rouwkaart als visitekaartje 8-12 deelnemers.  Data & locatie: op aanvraag.  Info & aanmelden: www.gaandeweguitvaarteducatie.nl.
Individuele schrijfcoaching Op basis van geschreven teksten. Telefonisch, per mail, of persoonlijke begeleiding bij mij thuis.
(Eind)redactie teksten Op basis van offerte.