Portretten

Portretten van nabestaanden, portretten van gezinnen, portretten van wijken. Portretten die raken, omdat ze écht zijn, en oog hebben voor het mooie detail.

Interview / Professional in de schijnwerper:

Foto, interview (thuis of op locatie): 250 €. Voorbeeld. (Professionele fotograaf: + 75 €) – inclusief cadeaubon. Op basis van telefonisch interview, c.v. en eigen foto: 165 €.

Levensverhaal:

Interview (in twee delen, 2 x 45 minuten), verhaal (6 A4 tekst, 2 A4 eigen foto’s (3000 woorden)): 585 €. Fragment.

Biografie:

Interview met hoofdpersoon, interview met een of meer dierbaren (zonder de hoofdpersoon), verhaal 6 A4 (3000 woorden) met 2A4 eigen foto’s , voorlezen (aan allen) en aanpassen. 750 €. Fragment.

Uitgebreide biografie:

Een biografie (laten) schrijven is meer dan een mooi naslagwerk voor het nageslacht. Het is ook een verdiepend onderzoek naar je leven. Wat komt bovendrijven bij een terugblik op je leven tot nu toe? Welke mensen, gebeurtenissen of processen waren belangrijk, en welke zaken leken belangrijk, maar zijn dat bij nadere beschouwing minder? Welke levensvragen liggen er nu nog voor je? We kijken met een nieuwsgierige onderzoekende blik terug in een reeks gesprekken (minimaal 4); en maken daar samen een verhaal van (1-100 pag). Offerte na gratis intake. Vanaf € 1000.

In memoriam:

Op basis van gesprek met naasten 1 A4, 500 woorden: 250 €. (vooraf lezen + aanpassen: + 50 €; voorlezen bij uitvaart: + 75 €).

Marjon maakte portretten van Boschvelders (Buurtkrant Boschveld ) en bewoners van Het Zand (voor een boek over de geschiedenis van Het Zand, 2008), van ecologische tuiniers (De Kleine Aarde), portretten van Bossche wijken (straatinterviews samen met fotografe Patty Konings in het Stadsblad) en van gemengde gezinnen (samen met fotograaf Maarten Barckhof),